Suolahden Vapaaseurakunta

Tahdomme elää lähellä Jumalaa ja lähellä ihmistä

Rajoitukset tammikuusta 2021 alkaen

Seurakuntamme sunnuntain jumalanpalvelukset ovat tammikuun loppuun asti vain facebook-live lähetyksinä. Helmikuusta päätetään myöhemmin ja siitä ilmoitetaan tammikuun lopussa. Torstain tilaisuuksien osalta noudatamme 10 henkilön kokoontumisrajoitusta, etäisyysmääräyksiä ja maskin käytön vahvaa suositusta.

Kolehdin ja kymmenykset voi jättää seurakunnan salissa olevaan seinälippaaseen silloin kun asioi seurakunnassa. Suosittelemme myös verkkopankkimaksamista, joka on kaikkein turvallisinta. Tilitiedot ovat näiden seurakuntamme internet sivujen kohdassa ”yhteystiedot”

Olemme avanneet seurakunnan yhteyteen ”Pienen kirjapuodin”. Sinne on hankittu uutuuskirjoja ja lisää on tulossa. Puoti on avoinna keskiviikkoisin klo 10-18 Loppiaisen jälkeisestä viikosta alkaen eli työssäkäyvät ehtivät hyvin käymään. Muuten se on auki tilaisuuksien yhteydessä. Kannattaa tulla tutustumaan ja hankkimaan hyviä eväitä elämään. Maksaa voi myös kortilla.

Kuukauden toiseksi viimeinen tiistai on koko Vapaakirkon seurakunnissa yhteinen paastorukous. Etsimme Jumalan kasvoja ja hänen tahtoaan Kirkkokunnallemme. Kehotamme seurakuntalaisia paastoamaan nämä tiistait niin kuin itse kukin hyväksi näkee. Avaamme seurakunnan ovet rukoilijoille näinä tiistaina 10 hengen rajoituksella.

Voimme luottaa siihen, että Jumalan valtakunta on voimassa ja se etenee vastustamattomalla tavalla maan päällä Pyhän Hengen johdolla. Saamme seurakuntana olla tämän valtakunnan rakentamisessa ajassa kuin ajassa. Meidän ei tarvitse katsoa olosuhteisiin ja pelästyä niiden tuomia haasteita. Jumalamme on olosuhteiden yläpuolella!

Tarvittaessa ota rohkeasti yhteyttä seurakuntamme pastoriin Jarmoon 041 317 6167, seurakuntatyöntekijään Päiviin 0400 858 811 ja vanhimmiston puheenjohtajaan Riittaan 040 512 6561