Suolahden Vapaaseurakunta

Tahdomme elää lähellä Jumalaa ja lähellä ihmistä

Seurakunnan tilaisuudet on peruttu koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi 13.4 asti.

Ruoanjakoa jatketaan kirkon takapihalla valokatekatoksesta Tiistaisin klo 11-11:30. Ruoat ovat valmiiksi pussitettuja ja sisällöltään omavalmistetarpeita ja valmisruokia. 

Pyrimme myös tekemään saarnoja ja opetuksia mp3-muodossa seurakunnan verkkosivuille. Youtube-videot ja facebook-lähetykset ovat myös mietinnässä.

Luonnollisesti tämä poikkeustilanne vaikuttaa seurakunnan talouteen, koska sunnuntaiset kolehtitulot jäävät keräämättä. Vetoamme seurakuntalaiasiin, että, jos mahdollista voisitte laittaa kymmenykset ja uhrit nettipankin välityksellä. Tilinumerot löytyvät seurakunnasta ja niitä voi kysellä Jarmolta puh. 041 317 6167 tai 041 437 5907.

Lisäksi  olemme sitoutuneet olemaan seurakunnassa paikalla sunnuntaisin klo 15-16, jotta sinne on mahdollista tuoda myös uhrilahjan käteisenä tai korttimaksulla. 

Kaiken tämän epävarmuuden keskellä on hyvä tietää, että Jumalan missio etenee. Hän on tilanteen päällä ja kaikessa tässä voi olla seurakunnallekin uudenlaisen toiminnan alun mahdollisuus. Kaikkivaltiaaseen Jumalaan on hyvä turvautua pienenä ihmisenä. 

Uskoen, toivoen ja rakastaen, 

Jarmo Moisio, pastori