Suolahden Vapaaseurakunta

Tahdomme elää lähellä Jumalaa ja lähellä ihmistä

Seurakunnan toiminta

Rajoitukset ovat poistuneet kokoontumisten osalta. Voimme nyt siis kokoontua vapaasti. Hyvä on kuitenkin edelleen huolehtia desinfioinnista ja hygieniasta. Tärkeää on edelleen tulla vain terveenä tilaisuuteen, koska joukossamme on ikääntyneitä ja hauraita, joille erilaiset virusinfektiot voivat olla vakavasti sairastuttavia. 

Nauhoitamme edelleen sunnuntain saarnoja youtube kanavalle, josta ne ovat katsottavissa saman sunnuntain iltana klo 19 mennessä tai seuraavalla viikolla. Seurakunnan kotisivuilla on myös saarnoja tallennettuna mp3 muotoon. Ne löytyvät kohdasta "saarnat". Kolehdin ja kymmenykset voi jättää seurakunnan salissa olevaan seinälippaaseen silloin kun asioi seurakunnassa. Suosittelemme myös verkkopankkimaksamista. Tilitiedot ovat näiden seurakuntamme internet sivujen kohdassa ”yhteystiedot

Pieni kirjapuoti palvelee kirjakauppana. Sieltä löytyy uutuuskirjoja  ja tilaamme tarvittaessa haluamasi tuotteen. Puoti on auki tilaisuuksien yhteydessä. Kannattaa tulla tutustumaan ja hankkimaan hyviä eväitä elämään. Maksaa voi myös kortilla.

Voimme luottaa siihen, että Jumalan valtakunta on voimassa ja se etenee vastustamattomalla tavalla maan päällä Pyhän Hengen johdolla. Saamme seurakuntana olla tämän valtakunnan rakentamisessa ajassa kuin ajassa. Meidän ei tarvitse katsoa olosuhteisiin ja pelästyä niiden tuomia haasteita. Jumalamme on olosuhteiden yläpuolella!

Tarvittaessa ota rohkeasti yhteyttä seurakuntamme pastoriin Jarmoon 041 317 6167 ja vanhimmiston puheenjohtajaan Riittaan 040 512 6561