Suolahden Vapaaseurakunta

Tahdomme elää lähellä Jumalaa ja lähellä ihmistä

Seurakuntaa avataan normaaleille jumalanpalveluksille 7.6 klo 11 alkaen.

 

Jumalanpalvelusten henkilömäärä saa olla enintään 50. Tilaisuuksissa tulee välttää fyysisiä kontakteja. Kädet tulee pestä ennen tilaisuutta ja sen jälkeen. Käsidesiä on saatavilla seurakunnassa. Suositus on, että riskiryhmiin kuuluvat välttäisivät kokoontumisia. Live lähetykset jatkuvat myös sunnuntain osalta ja torstaisin on rukousillat vain facebook live lähetyksinä. 

Ruoanjakoa jatketaan tiistaisin kirkon pääovien edestä klo 10:30 alkavilla varatuilla hakuajoilla. Varatut ajat varmistavat sen, että ei tule kokoontumisia kirkon eteen. Ruokapussien varaukset tulee soittaa numeroon 0400 858 811  Ruoat ovat valmiiksi pussitettuja ja sisällöltään omavalmistetarpeita ja valmisruokia. 

Luonnollisesti tämä poikkeustilanne vaikuttaa seurakunnan talouteen, koska sunnuntaiset kolehtitulot jäävät keräämättä. Vetoamme seurakuntalaiasiin, että, jos mahdollista voisitte laittaa kymmenykset ja uhrit nettipankin välityksellä. Tilinumerot löytyvät tämän sivun yhteystiedoista, seurakunnasta ja niitä voi kysellä Jarmolta puh. 041 317 6167 tai 041 437 5907. 

Kunnioitamme valtiohallinnon ja viranomaisten linjauksia kokoontumisiin ja vierailuihin liittyen. Autamme ikääntyneitä ja riskiryhmissä olevia vaikka tuomalla ruokakasseja ovelle. Kaikissa avun tarvitsimisissa olkaa yhteydessä Jarmoon 041 317 6167, Päiviin 0400 858 811 tai Riittaan 040 512 6561

Kaiken tämän epävarmuuden keskellä on hyvä tietää, että Jumalan missio etenee. Hän on tilanteen päällä ja kaikessa tässä voi olla seurakunnallekin uudenlaisen toiminnan alun mahdollisuus. Kaikkivaltiaaseen Jumalaan on hyvä turvautua pienenä ihmisenä. 

Uskoen, toivoen ja rakastaen, 

Jarmo Moisio, pastori