Suolahden Vapaaseurakunta

Tahdomme elää lähellä Jumalaa ja lähellä ihmistä

Seurakunnan toiminta

Kokoonnumme normaalisti seurakunnassa. Huolehdimme desinfioinnista ja hygieniasta. Älä tule flunnssaoireisena tilaisuuksiin. Tästä linkistä voi käydä katsomassa jo pidettyjä tilaisuuksia: https://www.youtube.com/channel/UCgD9gDK3r40sl0cyWlBjEHg. Nauhoitamme jatkossakin joitakin tilaisuuksia facebook ja youtube kanaville.

Näillä kotisivuilla on myös saarnoja tallennettuna mp3 muotoon. Ne löytyvät kohdasta "saarnat". Keräämme kolehdin sunnuntain tilaisuuksissa. Kolehdin ja kymmenykset voi jättää edelleen myös seurakunnan salissa olevaan seinälippaaseen silloin kun asioi seurakunnassa. Suosittelemme myös verkkopankkimaksamista. Tilitiedot ovat näiden seurakuntamme internet sivujen kohdassa ”yhteystiedot”

Pieni kirjapuoti palvelee kirjakauppana. Sieltä löytyy uutuuskirjoja  ja tilaamme tarvittaessa haluamasi tuotteen. Puoti on auki tilaisuuksien yhteydessä. Kannattaa tulla tutustumaan ja hankkimaan hyviä eväitä elämään. Maksaa voi myös kortilla.

Voimme luottaa siihen, että Jumalan valtakunta on voimassa ja se etenee vastustamattomalla tavalla maan päällä Pyhän Hengen johdolla. Saamme seurakuntana olla tämän valtakunnan rakentamisessa ajassa kuin ajassa. Meidän ei tarvitse katsoa olosuhteisiin ja pelästyä niiden tuomia haasteita. Jumalamme on olosuhteiden yläpuolella!

Tarvittaessa ota rohkeasti yhteyttä seurakuntamme pastoriin Jarmoon 041 317 6167 ja vanhimmiston puheenjohtajaan Riittaan 040 512 6561