Suolahden Vapaaseurakunta

Tahdomme elää lähellä Jumalaa ja lähellä ihmistä

Seurakunnan toiminta tämän hetken rajoituksilla

Seurakuntamme sunnuntain jumalanpalvelukset ovat maaliskuussa vain facebook/youtube videoina tai striimauksina. Seurakunnallemme on avattu oma youtube kanava https://www.youtube.com/channel/UCgD9gDK3r40sl0cyWlBjEHg. Sieltä voit käydä katsomassa "Jeesuksen maan päällinen elämä" teeman opetukset. Koko Suomea koskeva koronasulku alkaa 8.3 ja päättyy 28.3. Aluehallintoviraston mukaan kokoontumisrajoitus on 10 henkeä Keski-Suomen alueella. Tätä noudatamme seurakunnassa. 2metrin turvaetäisyys on käytössä seurakunnan tiloissa, sekä vahva maskisuositus. Maskeja jaetaan seurakunnasta. Huhtikuun toiminnasta päätetään myöhemmin ja siitä ilmoitetaan maaliskuun lopussa. 

Kolehdin ja kymmenykset voi jättää seurakunnan salissa olevaan seinälippaaseen silloin kun asioi seurakunnassa. Suosittelemme myös verkkopankkimaksamista, joka on kaikkein turvallisinta. Tilitiedot ovat näiden seurakuntamme internet sivujen kohdassa ”yhteystiedot”

Olemme avanneet seurakunnan yhteyteen ”Pienen kirjapuodin”. Sinne on hankittu uutuuskirjoja ja tilaamme tarvittaessa haluamasi kirjan. Puoti on avoinna keskiviikkoisin klo 10-14. Muuten se on auki tilaisuuksien yhteydessä. Kannattaa tulla tutustumaan ja hankkimaan hyviä eväitä elämään. Maksaa voi myös kortilla.

Kuukauden toiseksi viimeinen tiistai on koko Vapaakirkon seurakunnissa yhteinen paastorukous. Etsimme Jumalan kasvoja ja hänen tahtoaan Kirkkokunnallemme. Kehotamme seurakuntalaisia paastoamaan nämä tiistait niin kuin itse kukin hyväksi näkee. Avaamme seurakunnan ovet rukoilijoille näinä tiistaina 10 hengen rajoituksella. Lisäksi seurakunnallamme on Wattsapp paastorukousryhmä, jonka kautta voi varata itselleen paastorukouspäivän. Ota yhteys Päiviin 0400 858 811, jos haluat liittyä tähän.

Voimme luottaa siihen, että Jumalan valtakunta on voimassa ja se etenee vastustamattomalla tavalla maan päällä Pyhän Hengen johdolla. Saamme seurakuntana olla tämän valtakunnan rakentamisessa ajassa kuin ajassa. Meidän ei tarvitse katsoa olosuhteisiin ja pelästyä niiden tuomia haasteita. Jumalamme on olosuhteiden yläpuolella!

Tarvittaessa ota rohkeasti yhteyttä seurakuntamme pastoriin Jarmoon 041 317 6167 ja vanhimmiston puheenjohtajaan Riittaan 040 512 6561